Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Tafels online kopen

Toffe tafels online kopen

Een ruimte zonder tafel kunt u zich bijna niet voorstellen. Overal vindt u er wel één: op kantoor, thuis, in de vergaderzaal, in het magazijn, enzovoort. Bij Pedro kunt u tafels kopen van allerlei afmetingen. Ook qua kleuren en uitvoeringen is er een uitgebreide keuze. Of u nu op zoek bent naar een kleine, gezellige tafel die weinig ruimte in beslag neemt of een gigantisch exemplaar waarmee u indruk wilt maken: u vindt het hier allemaal onder één dak.

Een kwalitatieve tafel op kantoor is onmisbaar

Een tafel is een onmisbaar item in heel wat ruimtes. Het is een dankbaar meubelstuk om een ruimte zoals een wachtkamer, receptie, meetingroom of medische praktijk wat gezelliger en praktischer te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van bijzettafeltjes waarop magazines of vakbladen gesorteerd worden? Ideaal om de wachttijd voor patiënten wat aangenamer te maken. Sommige tafels zijn ook geschikt om decoratie op te zetten, zoals een vaas met bloemen of ander decoratiemateriaal. Zo creëert u meteen een huiselijke sfeer. Daarnaast kunt u bij Pedro ook terecht voor een luxueus loket, comfortabele zetels en folderkasten. Bespreek gerust uw project met onze professionele adviseurs. Ze kunnen u misschien nog extra tips geven, waar u niet meteen aan had gedacht.

Is uw ruimte eerder beperkt qua oppervlakte? Dan is een verrijdbare of opvouwbare tafel ongetwijfeld een prima alternatief. U haalt de tafel tevoorschijn voor bepaalde gelegenheden en ruimt hem achteraf weer op, om ruimte te sparen. Opgeruimd staat netjes! Bekijk zeker ook onze pagina met klapstoelen die eveneens een handige, tijdige oplossing kunnen zijn.

Kies voor een tafel met een melamine blad

Heel wat bedrijven, scholen, horecazaken of sportverenigingen kiezen bewust voor een tafel (of bureau) met een melamine blad. Dankzij de toplaag in melamine blijven de tafels krasvast. Bovendien zijn ze bijzonder onderhoudsvriendelijk. Eventjes stof afnemen of met een natte doek erover en klaar! Daarom zijn deze tafels heel populair op plaatsen waar veel mensen samen komen.

Tafels bestellen? Dat kan online of per e-mail!

Vindt u toch niet meteen de specifieke tafel die u zoekt? Verlies geen kostbare tijd en laat het ons weten! Onze enthousiaste medewerkers zoeken graag met u mee. Vertel ons gewoon wat u precies zoekt, telefonisch of via e-mail, en wij gaan mee op speurtocht. Voor grotere bestellingen maken we met alle plezier een offerte op maat voor u op.

Van een kantoortafel in de showroom tot een tafel in uw kantoor

Bij twijfel kunt u altijd eerst eens een kijkje ter plaatse nemen, in onze showroom. Een bezoekje aan onze toonzaal zal al veel meer duidelijkheid scheppen en maakt uw keuze een stuk makkelijker.