Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kantoorkasten kopen

Kantoorkasten kopen voor uw bureau, werkruimte, magazijn of refter

Kantoorkasten zijn onmisbaar als meubels in uw bureau, werkruimte, magazijn of refter. Opbergruimte heeft u immers nooit genoeg. Elke kantoorkast heeft zijn eigen functie. Daarom voorzien we bij Pedro verschillende soorten kantoorkasten.

Verschillende soorten kantoorkasten

Onze metalen archiefkasten zijn prima meubels om kantooraccessoires in op te bergen, zoals ringmappen, papier, documenten, paperclips, plakband, markeerstiften, balpennen, perforators en nietjes(machines). Indien gewenst, kunt u de kast ook gewoon afsluiten dankzij het daarbij geleverde slot. Zo blijft u met een afsluitbare archiefkast gespaard van diefstal.

Daarnaast verkopen we ook kwalitatieve boekenkasten. In zulke kasten kunt u alles open en bloot tentoonstellen, zoals boeken, creaties, staaltjes en nieuwe producten.

Ook hebben we werkkasten in ons assortiment met verschillende functies. Wilt u chemicaliën opslaan of gereedschap opbergen? Wij bieden voor deze functies passende kasten aan op onze webshop.

Ten slotte beschikken we ook over garderobekasten. Dat zijn ideale kasten om persoonlijke spullen in op te bergen, zoals kleding, rugzakken en sporttassen. Zulke kasten worden vaak geplaatst in sportcentra, zwembaden of wellnescentra.

Voor elk kantoor de juiste kast

Is uw kantoor toe aan een totale make-over? Of bent u nog maar net gestart met de inrichting van uw bureau? Dan is het altijd fijn als u alles in één keer kunt aanschaffen. Dat is bij Pedro geen enkel probleem. Zo kunt u bij ons terecht voor een directiebureau en een bijpassende directiestoel. Ook kantoorkasten vindt u in ons assortiment. Zoek gerust uit welke meubelstukken bij elkaar passen.

Heeft u trouwens al overwogen om een ergonomische bureaustoel uit te proberen? Zo’n bureaustoel biedt nog meer zitcomfort en ondersteuning dan een klassieke bureaustoel. Dankzij een gezonde werkhouding vermijdt u toekomstige rug- en nekklachten. Dit geldt ook voor uw werknemers. Dat betekent dus minder werkverzuim en ziektebriefjes. Kortom, een verstandige investering!

Misschien zoekt u extra kasten voor de verschillende afdelingen van uw bedrijf, omdat er plotseling veel meer personeelsleden zijn bijgekomen. In dat geval heeft u nood aan extra opbergruimte. Dan kunnen rolluikkasten en ladeblokken prima oplossingen zijn.

Een kantoorkast op maat van uw bedrijf

Is er iets niet duidelijk? Of heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder. Op die manier bent u 100% zeker dat u de ideale kast kiest.

Kantoorkasten kiezen in onze showroom

Voelt het een beetje alsof u van het kastje naar de muur gaat, zodra er te veel keuzemogelijkheden zijn? Wacht niet tot u er keuzestress van krijgt! Maar laat u begeleiden door professioneel advies van onze topverkopers. Zij luisteren naar uw wensen en geven advies op maat. Zo weet u in een mum van tijd of het een kast wordt met een schuifdeur of draaideur. Bovendien kunt u alles rustig bekijken in onze showroom.