Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Archiefkasten

Uitstekende archiefkasten tegen scherpe prijzen

Onze archiefkasten zijn scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een brandvertragende archiefkast, of zoekt u bijvoorbeeld een archiefkast met een rolluik? Blader door de verschillende varianten en kies de toepassing die u voor ogen heeft. Laat de archiefkast extra diep uitvoeren, of laat de archiefkasten op maat maken op basis van uw specifieke wensen. Naast archiefkasten zijn we u graag van dienst met garderobekasten, lockers, werkkasten en post- en laptopkasten.

Materialen

Maak gebruik van de ijzeren archiefkasten, waarmee u kiest voor een stevig exemplaar dat op een uitstekende manier dienst zal doen. Kies de archiefkasten van 60cm diep voor op kantoor, of maak gebruik van de metalen archiefkasten die u op een aantal verschillende manieren in kunt zetten. Waar u ook naar op zoek bent, wij zorgen er met de goedkoopste archiefkasten graag voor dat u uw spullen en documenten op kunt bergen. Blader door de archiefkasten shop en ga op zoek naar de producten die u aan weten te spreken, om ze op de productpagina verder volledig naar uw wens te configureren en direct de bestellen.

Hangmappen en sloten

Kies voor de archiefkasten voor hangmappen, of ga specifiek voor de archiefkasten met sloten die u de mogelijkheid bieden om uw documenten op een veilige manier achter slot en grendel op te bergen. De afsluitbare kasten zorgen voor een degelijke toepassing binnen uw onderneming, maar ook op school komen deze op een goede manier van pas. Bent u op zoek naar een specifieke archiefkasten aanbieding, voor een wit, blauw of rood model?

Blader door onze shop, bekijk ook de overige producten die we u kunnen leveren of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over bijvoorbeeld de materialen.