Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Archiefkasten kopen

Berg belangrijke documenten op in een archiefkast: al dan niet op slot

Hoe groter uw bedrijf, hoe meer opbergruimte u nodig heeft. Want ook uw medewerkers moeten hun kantoorspullen op een veilige en propere manier kunnen opbergen. Daarom verrassen we u graag met een uitgebreide keuze aan grote en kleine archiefkasten met slot. Wilt u de focus leggen op extra veiligheid? Dan kiest u gewoon onze brand- en inbraakwerende archiefkasten.

Archiefkasten met een roldeur, draaideur of schuifdeur

Elke archiefkast heeft zijn eigen functie. Zo zijn dossierkasten perfecte opbergplaatsen voor al uw dossiers. In deze kasten kunt u ze op een veilige en overzichtelijke manier opbergen.

Bent u eerder op zoek naar een algemene kast waarin u heel uiteenlopende materialen in kwijt kan? Dan is een draaideurkast misschien de kast die u zoekt. Indien u dat wenst, kunt u onze draaideurkasten op slot doen.

Soms is er net niet genoeg ruimte, maar heeft u toch meubels nodig om al uw kantoorspullen in op te bergen. In dat geval raden we u aan om ons assortiment roldeurkasten en schuifdeurkasten te bekijken. Omdat de kastdeuren niet naar buiten draaien, nemen de meubels minder ruimte in beslag. Ook deze kasten kunt u veilig op slot doen. Een ideale en efficiënte optie voor kleinere werkruimtes.

Goedkope archiefkasten? Jawel, ze bestaan!

Een kwalitatieve, duurzame archiefkast hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Pedro voorzien we sowieso een uitgebreid assortiment aan een vriendelijke prijs. Maar zodra u meerdere meubels nodig heeft, kan de prijs algauw oplopen. Zeker als u verschillende bureaus, bureaustoelen of akoestische panelen nodig heeft voor de diverse afdelingen van uw bedrijf. In dat geval verzamelt u alle meubels die u nodig hebt en vraagt u een offerte aan. Wedden dat u verrast zult zijn van de prijs?

Een archiefkast op maat van uw bedrijf

Bent u eventjes de weg kwijt in ons uitgebreid keuzeaanbod? En vindt u niet meteen wat u zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren. Dan helpen we u met veel enthousiasme verder bij uw zoektocht.

Metalen archiefkasten in onze showroom

Hoewel alles heel duidelijk afgebeeld staat in onze webshop is het altijd fijn als u de verschillende meubels met elkaar kunt vergelijken ter plaatse. Daarom hebben we alles netjes uitgestald in onze toonzaal. Kom gezellig eens langs in onze showroom. Zo heeft u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden.