Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Barkrukken online kopen

Barkrukken bestellen voor uw meeting

Voor heel wat moderne bedrijven is brainstormen op klassieke vergaderstoelen in een meetingruimte eigenlijk een beetje passé. Zij verkiezen dan om te vergaderen aan hoge tafels. Of tijdens een deugddoende middagwandeling. Of zelfs buiten, onder de druivelaar. Daarom hebben we ook barkrukken aan ons assortiment vergaderstoelen toegevoegd.

Blader gerust door het uitgebreid aanbod van Pedro aan barstoelen. U vindt ze in allerlei soorten, kleuren en uitvoeringen. Zit de barstoel die u zoekt er toch niet tussen? Laat het ons weten. Dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.

15 producten gevonden

Verstelbare barkrukken

Bij hoge tafels zet u geen gewone vergaderstoelen, maar barkrukken. Op die manier kunt u ook aan een hoge tafel gezellig brainstormen of productief vergaderen. Zeker verstelbare barkrukken zijn handig als mensen met verschillende lengtes deelnemen aan de vergadering. U vindt ze in allerlei kleuren en vormen. Ongetwijfeld worden het leuke eyecatchers in uw vergaderruimte.

Beschikt uw meetingroom over hoge tafels? En loopt de vergadering gemakkelijk een aantal uren uit? Dan is onze ergonomische C-stool barkruk misschien dé oplossing. Deze barkruk zorgt ervoor dat u gefocust blijft en stimuleert een gezonde zithouding. Beslist het proberen waard!

Onze barstoelen kunnen ook perfect in uw kantine, refter of horecazaak worden geplaatst. Heel wat bedrijfsleiders zetten ze ook buiten, in de veranda of onder het afdak. Zo wordt een vergaderuurtje of babbeltje met de collega’s tijdens de zwoele zomermaanden nog zo plezant. U kunt kiezen tussen barstoelen van kunstleer of stof, metaal of hout. Wij hebben alle mogelijkheden in ons assortiment.

Barkrukken met en zonder rugleuning

Een refter, kantine of vergaderruimte kan vaak net dat tikkeltje meer aandacht gebruiken. Het is tenslotte de plek waar mensen even samenkomen om te brainstormen of te ontspannen. Om zo’n ruimte optimaal in te richten heeft u niet alleen barkrukken nodig, maar ook ander meubilair zoals bartafels, refterstoelen of lockers. Overtref uzelf en maak er een vrolijke, gezellige of inspirerende ruimte van. Wij zorgen alvast voor een uitgebreid assortiment aan kleuren, materialen, hoogtes en afmetingen. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Barkrukken kopen?

Twijfelt u nog welke barkruk of -stoel uw vergaderruimte extra cachet zal geven? Aarzel dan niet om het professioneel advies in te schakelen van onze enthousiaste medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via telefoon, e-mail of chat.

Weet u daarentegen wel perfect welke barstoelen u wilt bestellen? En wilt u graag een grote hoeveelheid aanvragen voor uw onderneming? Dan maken we een offerte op maat voor u op.

Barkrukken in verschillende designs: bezichtig ze in onze showroom

We beschikken over barkrukken in verschillende designs, vormen en hoogtes. Het is altijd verstandig om zulke stoelen op voorhand eerst even uit te testen voordat u ze bestelt. Zeker als het over een aanzienlijke aankoop gaat. Kom gezellig eens langs in onze showroom en probeer ze allemaal.