Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Klapstoelen online kopen

Vouwstoel kopen

Vouwstoelen of klapstoelen op kantoor bieden heel wat voordelen. Zo zijn het ultrahandige stoelen als u zitplaatsen tekortkomt in uw vergaderruimte of wanneer er een belangrijk evenement plaatsvindt. Bovendien nemen klapstoelen niet veel plaats in beslag als u ze wilt opbergen. Zo kunt u ze makkelijk ergens ophangen, achter een deur bijvoorbeeld. Ten slotte zien ze er nog leuk uit ook.

2 producten gevonden

Klapstoelen bestellen in allerlei kleuren

Soms komt er meer volk opdagen dan verwacht en is een evenement, infoavond of congres populairder dan verwacht. Als u niet genoeg zitplaatsen heeft, zijn klap- of vouwstoelen de ideale oplossing. U heeft keuze tussen verschillende kleuren: zowel sobere, klassieke uitvoeringen als trendy, hippere kleuren. Laat uw creativiteit de vrije loop. Combineer twee kleuren of zorg voor extra opvallende eyecatchers in eenzelfde kleur.

Ander kantoormeubilair nodig?

Heel wat bedrijven kopen klapstoelen aan voor hun kantine, refter of vergaderzaal. Misschien bent u wel met een complete (her)inrichting van een dergelijke ruimte bezig en heeft u ook ander kantoormeubilair nodig. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina met vergadertafels en reftertafels. U vindt ze in allerlei afmetingen, hoogtes en materialen. Of u nu op zoek bent naar een tafel voor een grote of kleine meetingroom: hier vindt u beslist wat u zoekt. We beschikken niet alleen over klapstoelen, maar ook klaptafels. Net zoals de vouwstoelen kunt u deze tafels makkelijk opbergen tijdens momenten waarop u ze niet langer nodig hebt. Zo hoeft u niet iedere keer een loodzware tafel naar de vergaderruimte te dragen of te schuiven. Sommige klaptafels zijn zelfs verrijdbaar. Zo blijft uw rug ook weer gespaard.

Vouwstoelen kopen

Bent u op zoek naar een vouwstoel in een specifieke kleur of vorm? En vindt u niet meteen wat u zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren, dan zoeken we samen.
U kunt onze producten als vouwstoelen gemakkelijk online vinden en bestellen. Echter raden we voor grotere bestellingen aan een offerte op maat aan te vragen.

Bekijk het design van iedere klapstoel in onze showroom

Een foto zegt niet altijd alles, ook al is de productfoto duidelijk genoeg. Soms moet u een meubelstuk gewoon kunnen aanraken en eens uitproberen. Als specialist in kantoormeubilair begrijpen we dat maar al te goed. Daarom nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen in onze toonzaal. Belt u voor de zekerheid vooraf met een van onze medewerkers. Zo weet u meteen welke artikelen we nog in voorraad hebben en komt u niet voor niets.