Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Directiebureau kopen: design bureaus

Luxe directiebureau kopen

Mag uw bureau net dat tikkeltje meer luxe hebben? Dan is een directiebureau een prima keuze. Bij Pedro beschikken we over meerdere directiebureaus. Zo kunt u kiezen voor een groot, massief bureau of voor een kleiner exemplaar dat siert in zijn eenvoud. Eigenlijk zijn bureaus voor de directie altijd voorzien van een exclusief design. Ze hebben een hoogwaardige afwerking en een groot formaat. Het resultaat? Een indrukwekkende werkplek.

11 producten gevonden

Voor elk directiebureau het gepaste design

Bij een directiebureau hoort uiteraard een luxueuze directiestoel. Zo’n stoel ziet er heel anders uit in vergelijking met een traditionele bureaustoel. Maak de look van uw bureau helemaal compleet. Zorg ervoor dat het directiebureau een atmosfeer uitademt van luxe, comfort en rust.

Extra opbergruimte voor uw directiebureau creëert u door middel van ladeblokken. Hierin kunt u allerlei kantoormateriaal kwijt, zoals ringmappen, mappen, dossiers en allerlei bureauaccessoires. Op die manier heeft u altijd een clean desk. Minder clutter op uw directiebureau betekent meteen ook meer rust in uw hoofd. Dus meer ruimte om belangrijke beslissingen te nemen.

Zodra u heeft beslist welke extra meubelstukken u wenst, komen wij alles netjes op locatie leveren en monteren. Zo verliest u geen kostbare tijd.

Wordt het een bureau voor de directie in wit of zwart?

Of u nu op zoek bent naar een directiebureau in wit of zwart: u vindt het hier allemaal. Als u het toch moeilijk vindt om een finale beslissing te nemen, helpen onze adviseurs u graag verder met professionele raad voordat u een directiebureau koopt. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Vertel het ons. Dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing.

Misschien heeft u probleemloos gevonden wat u zoekt en wilt u graag eerst een offerte ontvangen. Dat is geen enkel probleem. Voor grotere bestellingen maken we een offerte op maat voor u op.

Ontdek wat absolute luxe voor een bureau betekent … in onze showroom

Luxe ervaart u het best als u het van dichtbij meemaakt natuurlijk. Bezoek daarom onze showroom en test onze luxueuze bureaus en bureaustoelen eerst even uit. Zo bent u nog zekerder over uw aankoop. We kijken alvast uit naar uw komst!