Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kantinetafels & Terrastafels kopen

Kantine- of terrastafel voor de horeca kopen

Bij Pedro vindt u alle mogelijke kantine- en terrastafels onder één dak. Er is een ruime keuze aan afmetingen, vormen en kleuren. Maak van uw bedrijf, school, restaurant, brasserie, koffiebar, hotel of café een unieke plaats die één en al gezelligheid uitstraalt, waar klanten met plezier vertoeven.

6 producten gevonden

De perfecte tafel voor uw kantine

Bij Pedro vindt u voor iedere ruimte de geschikte kantinetafel. Er is een uitgebreid aanbod aan afmetingen, kleuren en vormen. Zo kunt u kiezen voor een ronde kantinetafel van 75 cm hoog. Zo’n tafel is heel aangenaam en schept een gezellige sfeer tijdens de lunch. Daarnaast vindt u ook vierkante tafels voor uw kantine, waaraan verschillende medewerkers kunnen eten.

Lunchtijd is de ideale gelegenheid om de drukte van de werkdag en de dagelijkse stress eventjes te vergeten. Heerlijk genieten van een koude of warme maaltijd, in het gezelschap van uw favoriete collega’s? Dat laadt de batterijen meteen op. Het is op zulke momenten dat u elkaar pas écht leert kennen. Hierbij is het belangrijk dat iedereen uiterst comfortabel zit. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom voorzien we bij Pedro kantinetafels met een landelijke, moderne of industriële uitstraling. Bovendien is het mogelijk om ook een terrastafel van hetzelfde genre te combineren. Uiteraard horen daar ook nog stoelen bij die assorti zijn. Bekijk daarom ons aanbod van terrasstoelen en kantinestoelen. Maak er iets moois van!

Terrastafel en stoelen aan een vriendelijke prijs

Een klassieke of moderne terrastafel geeft een bepaald cachet aan uw buitenruimte. De juiste tafel ademt meteen de gepaste sfeer uit. Daarom is het belangrijk om het perfecte meubelstuk aan te schaffen dat helemaal bij de rest van uw exterieur past. Snuister gerust door ons online aanbod van ronde terrastafels of vierkante tafels. Laat u verrassen door de verschillende kleuren en uitvoeringen. Gaat u voor een hippe, witte moderne uitstraling? Of wordt het stoer zwart?

Heel wat restaurants kiezen niet alleen voor traditionele terrastafels, maar combineren er ook andere afmetingen bij. Zo winnen onze hoge bartafels absoluut aan populariteit. Zet er wat bijpassende barkrukken bij en u creëert meteen een feeëriek tafereel. Kortom, gezelligheid troef bij Pedro! Een mooi uitzicht met gezellig meubilair zullen uw klanten zeker appreciëren.

Een tafel voor uw terras of kantine nodig? Laat u inspireren in onze showroom

Een gezellige inrichting voor uw restaurant, café, brasserie, B&B, hotel of eetzaal is niet voor iedereen een eenvoudige klus. Daarom zijn onze enthousiaste medewerkers er altijd toe bereid om u bij te staan met persoonlijk advies, tips en inspirerende voorbeelden. U kunt zich ook altijd laten inspireren in onze showroom. Weet u wat het wordt? En mogen wij ons aan een grote bestelling verwachten? Dan doen we graag een schone geste in de vorm van een prijsvriendelijke offerte op maat. Wedden dat u aangenaam verrast zult zijn van de prijs?