Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Akoestische achterwanden kopen

Geluiddempende muurbekleding

Kasten op kantoor bieden niet alleen opbergruimte, maar ze functioneren ook perfect als afscheiding van verschillende departementen. Dankzij onze akoestische achterwand kunt u dezelfde kast gebruiken als akoestische kast om omgevingslawaai en storende geluiden te temperen. Op die manier hoeft u geen nieuwe meubels of accessoires aan te schaffen om de geluidskwaliteit op kantoor aanzienlijk te verbeteren. Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn!

2 producten gevonden

Een akoestische kast functioneert perfect als akoestische achterwand

Met behulp van akoestische achterwanden kunnen roldeurkasten en schuifdeurkasten perfect functioneren als akoestische kasten. Zulke kasten nemen niet veel ruimte in beslag en bieden heel wat mogelijkheden. Zo kunt u er al uw kantoormateriaal netjes in opbergen. Denk maar aan ringmappen, fluostiften, viltstiften, perforators, nietjesmachines, papierbakken, A4-papier, inktpatronen, kaften, enzovoort. Zo is uw werkruimte altijd opgeruimd. Bovendien geeft een ‘clean desk’ ook rust in uw hoofd. Daarnaast zorgt u ervoor dat het geluid in uw kantoor aanzienlijk verbetert. Zeker als u bepaalde delen of hoekjes van de afdeling wilt onderscheiden, zijn deze kasten ideale scheidingswanden.

Een akoestische wand achteraan doet wonderen om geluidsoverlast tegen te houden. Werknemers die zich gemakkelijk laten afleiden zullen een geluiddempende wand zeker waarderen om hun concentratie te verbeteren.

Akoestische wanden bestellen

In onze gebruiksvriendelijke webshop vindt u alle mogelijke informatie met duidelijke foto’s. Hierdoor kunt u uw akoestische wanden snel en eenvoudig online bestellen. Bent u van plan om een grote bestelling te plaatsen? Laat het ons weten. Dan maken we eerst een offerte op maat voor u op.

Vindt u toch niet meteen wat u zoekt en wilt u graag meerdere details weten? Aarzel dan niet om ons enthousiast team te contacteren. Zij hebben genoeg ervaring en kennis om u het juiste advies te geven. Zo bent u er zeker van dat u de juiste aankoop heeft gedaan.