Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Akoestische wandbekleding en geluiddempende panelen

Verbeter de akoestiek op kantoor

Hoe minder afleiding u hebt op kantoor, hoe beter u zult presteren. Sterker nog: dezelfde hoeveelheid werk is veel sneller gedaan. Op die manier is zowel de werknemer als de werkgever tevreden. Iedereen wil toch met een voldaan gevoel naar huis? Daarom biedt Pedro een assortiment akoestische oplossingen aan voor uw kantoor. Werkplezier verzekerd voor iedereen!

Akoestiek verbeteren: wat kunt u doen?

Om de akoestiek in uw kantoor of favoriete werkplek te verbeteren, bestaan er verschillende doeltreffende oplossingen. We zetten ze hieronder allemaal even op een rijtje:

  • Akoestische achterwanden: deze wanden installeert u aan de achterkant van uw kast. Op die manier kunt u de kast als het ware gebruiken als een scheidingswand. De kast zorgt ervoor dat de akoestiek verbetert. Dankzij deze optie combineert u een optimaal gebruik van de ruimte met een stijlvolle kantoorinrichting.
  • Akoestische wand- en plafondpanelen: deze panelen maakt u vast aan uw muren of plafond. Met deze optie geniet u van een uniek design en een ruime keuze aan kleuren en uitvoeringen. Een ideale oplossing voor iedereen die van creativiteit en originaliteit houdt.
  • Akoestische opzetwanden en akoestische voorzetwanden: hierbij worden opzetwanden vooral gebruikt als afscheiding tussen twee bureaus die eenzelfde hoogte hebben aan de bovenkant. De voorzetwanden daarentegen worden ook geïnstalleerd tussen bureaus die een verschillende hoogte hebben. Bij deze laatste optie is de onderkant eveneens afgeschermd.
  • Akoestische werkplekken: dit zijn bureaus die afgeschermd worden door een akoestische wand. Deze optie heeft als opmerkelijk voordeel dat u zich 100% kunt focussen op uw dagelijkse activiteiten en langer in the zone blijft.

Iedere optie heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welke optie voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw manier van werken en grootte van de werkruimte.

Geluidsisolatie: een belangrijke stap

Weet u niet meteen welke optie voor u het meest interessant is qua geluidsisolatie? Aarzel niet om het professioneel advies in te schakelen van onze experts. Zij denken graag met u mee en vinden ongetwijfeld een oplossing op maat van uw bedrijf.

Bestel uw akoestische oplossing gemakkelijk online en profiteer vandaag nog van een formidabele geluidskwaliteit, hoger werktempo en betere concentratie.