Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Akoestische opzetwanden kopen

Geluidsschermen voor een optimale concentratie

De akoestische wanden of geluidsschermen van Pedro verklappen het al: ze zorgen voor een betere akoestiek. Dat betekent dat de geluidskwaliteit opmerkelijk verbetert zodra u zulke wanden of schermen plaatst. Ze zijn een ideale oplossing als u geluidshinder wilt vermijden of omgevingslawaai wilt beperken, zodat uw medewerkers zo optimaal mogelijk kunnen werken.

3 producten gevonden

Geluidsisolerende wanden verhogen uw werkprestaties

De akoestische geluidsschermen van Pedro houden niet alleen lawaai op afstand, maar vermijden ook visuele afleiding. Doordat de panelen niet doorzichtig zijn, ziet u niet wie passeert. Een plek waar veel gasten, bezoekers, sollicitanten, klanten of medewerkers passeren kan heel storend werken voor iemand die zich gemakkelijk laat afleiden.

Een complete afscherming zorgt ervoor dat u zich beter concentreert, sneller werkt en geen onaangenaam gevoel krijgt. Zo krijgt u niet de indruk dat iemand over uw schouder meekijkt of u in de verte gadeslaat. Het gevoel van privacy primeert.

Een akoestische scheidingswand: een slimme oplossing

Niet alleen onze akoestische opzetwanden zijn een slimme oplossing. Ook onze akoestische voorzetwanden kunnen volledig aan uw verwachtingen beantwoorden. Deze panelen geven nog meer afscherming aan de buitenkant, evenals de onderkant van uw bureau. Zo’n oplossing is ideaal als scheidingswand tussen twee bureaus die een verschillende hoogte hebben bijvoorbeeld. Visueel schept dit eenheid en werkt het verschil in hoogte niet langer storend. Bovendien is een betere geluidsisolatie altijd mooi meegenomen!

Geluidsabsorberende wandpanelen kopen?

Bestel nu uw geluidsabsorberende wandpanelen online. Indien u een grote bestelling van akoestische wanden wilt plaatsen of verschillende producten uit onze webshop combineren, maken we graag een offerte op maat voor u op.

Ook voor verdere vragen of details is ons gemotiveerd team altijd paraat. Aarzel niet om contact op te nemen. Ongetwijfeld hebben we voor elk probleem een geschikte oplossing. We verwelkomen u ook graag in onze showroom. Daar kunt u de sfeer opsnuiven en krijgt u een concreet idee van de verschillende mogelijkheden. Gezelligheid troef!