Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Garderobekast kopen

Garderobekasten voor uw persoonlijke spullen

Garderobekasten worden niet alleen geïnstalleerd in een hal of slaapkamer. Vaak worden garderobekasten ook gekozen als opbergruimte in sportcentra, zwembaden, scholen, sauna’s, enzovoort. Bezoekers, klanten of gasten kunnen er hun persoonlijke spullen in opbergen, zoals kleding, juwelen, gsm, handtassen, sportzakken, zwemzakken en andere accessoires.

De indeling van uw garderobekast kiest u zelf

U kunt uw garderobekast gewoon indelen zoals u dat zelf wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de indeling van uw garderobekast? Dan geven we hieronder graag een duidelijk overzicht.

  • Garderobekasten met een kledingstang en een legbord. Het schap kunt u gebruiken om kleinere spullen op te leggen, zoals een gsm, handtas, handschoenen, een muts of tablet. Daaronder hangt een stang. Hieraan kunt u kleding hangen. Op de bodem kunt u uw schoenen zetten. Op die manier blijven al uw persoonlijke spullen veilig bewaard.
  • Garderobekasten met een kledingstang en kledinghaak. Deze kast is vooral bedoeld om kleding aan op te hangen, zoals een jas of sweater. Onderaan kunt u andere spullen leggen, zoals uw schoenen of sporttas. Deze garderobekast is kleiner in vergelijking met de garderobekast zoals hierboven beschreven. Dat komt omdat u per kolom twee kastjes boven elkaar krijgt.
  • Garderobekasten met een middenscheiding en legbord. Bovenaan deze kasten bevindt zich een schap waarop u allerlei kleinere persoonlijke spullen kunt leggen, zoals uw handtas, portefeuille, gsm, laptop, enzovoort. Daaronder komt het kastgedeelte dat voorzien is van een scheiding. Zo kunt u bijvoorbeeld een onderscheid maken tussen vuile was (links) en propere was (rechts) of tussen werk- en privékledij.
  • Z-garderobekasten. Deze kasten zijn eigenlijk een combinatie van alle bovengenoemde modellen. Enerzijds is er een smaller gedeelte waarin u uw kleding kunt ophangen. Anderzijds is er een breder gedeelte voor al uw persoonlijke, losse spullen. Superhandig!

Garderobekasten op maat van uw bedrijf

Wilt u graag wat advies over de verschillende indelingen? Of weet u niet goed welke garderobekast het meest zal voldoen aan uw verwachtingen? Reken dan op de kennis en expertise van onze bekwame verkopers en contacteer ons. Zij luisteren naar uw wensen en geven u advies op maat.

Wilt u meerdere garderobekasten tegelijkertijd bestellen voor uw onderneming? Vraag dan zeker een offerte op maat aan. Zo kunnen wij een mooie prijs opmaken voor uw bestelling.

Goedkope garderobekasten vergelijken in onze showroom

Een garderobekast in het echt zien is toch nog iets anders dan een productfoto online bekijken, hoe duidelijk die foto ook is. Vaak kunt u pas een definitieve beslissing nemen als u de kast in feite in het echt hebt gezien. Onze showroom is beslist een bezoekje waard. Hier ziet u de verschillende toonzaalmodellen naast elkaar opgesteld. Zo wordt uw aankoop alvast een stuk makkelijker.