Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Garderobekasten

Frans van Pedroshop

Voordelige garderobekasten van uitstekende kwaliteit

Garderobekast bestellen? Schaf voordelig stevige garderobekasten aan, gewoon online. Maak een keuze uit de verschillende kleuren en kasten voor in de diverse ruimten waarin u er gebruik van kunt maken. Maak gebruik van een garderobekast of locker, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. U kunt online een garderobekast vergelijken met een ander model, of direct een stalen kledingkast aanschaffen zodat u en uw personeel of uw leerlingen alle spullen netjes kwijt kunnen. Onze metalen garderobekasten zijn uitstekend van kwaliteit en beschikbaar met gladde deuren, sleufdeuren of perfo-deuren. Wenst u een maximale ventilatie door de perforatiegaten of wilt u gebruik maken van een sleuf om post in te kunnen werpen? We voeren de merken SQPDC, C+P Select en Bisley, zodat u de keuze heeft uit diverse garderobekasten.

Indeling van de garderobekasten

De garderobekasten hebben een breedte van 30cm, 40cm of 50cm, in combinatie met verschillende indelingen. Zoekt u naar een hang/leg indeling, een schoon/vuil indeling of wellicht een van de Z-garderobekasten? Blader door de verschillende garderobekasten met 1, 2, 3, 6 of een ander aantal deuren. De garderobekasten zijn beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Koop een garderobekast in het roodblauw of grijs, afhankelijk van bijvoorbeeld de rest van het interieur. Wilt u een garderobekast kopen of bestellen? Dit doet u eenvoudig online, door op basis van het producttype van uw keuze aan te geven hoe u deze af wilt laten werken. Dankzij de scherpe garderobekast aanbiedingen betaalt u bovendien altijd een scherpe prijs. Wij leveren een goede kwaliteit en zorgen daarmee graag voor een voordelige oplossing.

Garderobekasten met kluis

Zoekt u specifiek naar de garderobekasten met kluis, bijvoorbeeld geschikt voor de politie of brandweer? Gaat het u om een degelijke garderobekast die tegen een stootje kan of zoekt u vooral naar een model met een nette afwerking in een hout decor? Blader door ons aanbod garderobekasten. Gebruik de garderobekast in een magazijn, een kantoor, op een school of wellicht in een kantine of werkplaats. Welk doel u ook voor ogen heeft, dankzij de verscheidenheid aan kasten in verschillende kleuren, soorten deuren en indelingen, zorgt u voor een passende oplossing. Wij zijn u er graag mee van dienst. Wenst u maatwerk voor uw garderobekasten? Ook daarmee gaan we graag voor u aan de slag, neem contact op voor meer informatie of kom langs bij onze showroom om onze garderobekasten uit te proberen.