Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Inklapbare en verrijdbare tafels kopen

Een klaptafeltje biedt een waaier aan mogelijkheden

Als u af en toe een tafel nodig heeft, maar de beschikbare ruimte eerder beperkt is, is een klaptafel de perfecte oplossing. Zodra u een evenement, receptie, etentje of andere gebeurtenis organiseert, haalt u het tafeltje uit en klapt u het open. Is het event voorbij? Dan bergt u de opvouwbare tafel weer op. Ook voor verrijdbare klaptafels kunt u bij Pedro terecht.

7 producten gevonden

Ontdek het gebruiksgemak van een verrijdbare tafel

Een klaptafel of verrijdbare tafel is uiteraard heel gebruiksvriendelijk. Zodra u de tafel niet meer nodig heeft, bergt u hem in een mum van tijd op. Bovendien is er aan keuze in kleuren en materialen geen gebrek. Wordt het een industriële klaptafel met een donker blad en een zwart onderstel? Of gaat u toch voor een strakke witte vouwtafel?

Een tafel op wieltjes voor uw vergaderzaal of kantine

Steeds meer klanten kiezen bewust voor een verrijdbare tafel met een melamine toplaag. Waarom? Zo’n blad is krasvast en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Eventjes met de stoffer of natte doek erover en alles is proper! Het biedt ook gemoedsrust om te weten dat u geen schade aan de tafel aanricht als u eens een drankje morst of met de laptop over de tafel schuurt. Geen wonder dat dergelijke tafels vaak besteld worden voor kantines of plaatsen waar verschillende medewerkers komen. Dankzij de wieltjes zijn de tafels gemakkelijk verplaatsbaar. Ideaal als er eens wat meerdere collega’s aanwezig zijn en er een tafeltje bijgezet moet worden.

Is er een grotere meeting gepland, waarbij collega’s van andere filialen aanwezig zullen zijn? Of is er een uitreiking van een award of nieuwjaarsreceptie? Dan zijn klaptafels uiterst handige meubelstukken om alles in goede banen te leiden. Het totaalplaatje moet kloppen. Daarom zorgen we ervoor dat ook verrijdbare of opvouwbare tafels een mooi design hebben. Ongetwijfeld dragen onze meubels bij aan de gezellige sfeer van uw bedrijfsevent.

Wie aan een tafel denkt, denkt automatisch ook aan stoelen. Uiteraard vindt u deze ook in het uitgebreid gamma van Pedro. Laat uw creativiteit de vrije loop bij het combineren van tafels met stoelen. Aarzel niet om het professioneel advies in te winnen van onze bekwame experts.

Een eettafel op wielen? Dat moet u beslist zien in onze showroom!

Een klaptafel is natuurlijk heel wat anders dan een gewone tafel. We kunnen ons best voorstellen dat u zo’n eettafel met of zonder wielen eerst eens wilt komen uittesten. Daarom nodigen we u van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan onze showroom. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.