Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Bijzettafel kopen

Alle mogelijke bijzettafels online

Soms volstaat een gewone tafel of vergadertafel niet en heeft u nog een extra meubelstuk nodig. In dat geval is een bijzettafeltje een prima keuze. Zet uw bijzettafel in de receptie of wachtkamer. Op die manier creëert u al meteen een aangename sfeer. Zeker als u het professionele interieur vervolledigt met comfortabele fauteuils of zetels. Ook op kantoor kan een bijzettafeltje een meerwaarde zijn voor een cosy hoekje.

5 producten gevonden

Bijzettafel: rond of vierkant

Bijzettafeltjes of salontafeltjes worden vaak gebruikt in vergaderzalen, wachtkamers of praktijkruimtes. U kunt er tijdschriften of vakbladen op sorteren, waarin gasten, sollicitanten, klanten of patiënten kunnen bladeren als ze een poosje moeten wachten. Ook folderkasten zijn prima meubels om flyers, folders, tijdschriften of magazines uit te stallen. Zo’n bijzettafel is ook handig als u alvast een kopje koffie, een heerlijke thee of verfrissend drankje wilt serveren aan de bezoeker, klant of sollicitant. Wedden dat u een onvergetelijke indruk maakt?

Een wachtkamer of praktijkruimte wordt pas echt gezellig met andere knusse meubelstukken, zoals een comfortabele sofa of een chique balie. U krijgt immers maar één kans om een uitstekende indruk te maken. Reken hiervoor op de kwalitatieve meubelstukken van Pedro.

Een handige bijzettafel voor uw kantoor

Een kantoor is natuurlijk nooit compleet zonder functionele meubelstukken. En daar horen bijzettafels zeker bij. Maar ook andere meubels kunnen uw kantoorinrichting extra cachet geven. Denk maar aan vergaderstoelen waarin u op uw gemak kunt vergaderen. Een goede zithouding stimuleert de creativiteit en inspiratie! Verras ons met uw plannen voor een gezellig kantoorinterieur.

U kunt alle meubels ook van dichterbij bekijken in onze toonzaal. Voor advies of details, staan onze sympathieke medewerkers altijd klaar. We helpen u met de glimlach verder!

Een vraag? Kom er gezellig even bij zitten!

Heeft u keuzestress? En is het moeilijk kiezen als er zoveel aanbod is? Dat begrijpen wij maar al te goed. Misschien vindt u het leuker om uw wensen eventjes rond de tafel te bespreken. Contacteer ons via e-mail of telefoon. Voor een grote bestelling maken me een offerte op maat voor u op.