Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Directie bureaustoel kopen

Directiestoel kopen

Als directeur of manager van een (middel)groot of klein bedrijf heeft u ongetwijfeld al kopzorgen en stress genoeg. Dan is het altijd aangenaam als u tot rust komt in een comfortabele directiestoel. Bij Pedro beschikken we over een ruim aanbod aan degelijke directiestoelen. De kwaliteit van deze stoelen is zodanig hoog, dat u zeker kunt zijn van een ergonomische zithouding, luxe en werkplezier.

7 producten gevonden

Een directiestoel voor elke directeur

Een directiestoel die lekker zit, is voor iedere directeur anders. Want elk lichaamstype verwacht andere eigenschappen van een comfortabele stoel. Daarom heeft u bij ons een uitgebreide keuze aan uitvoeringen, afmetingen en hoogtes voor uw directiestoel. Ook qua kleuren is er aan keuze geen gebrek. Zoekt u een strakke directiestoel in zwart kunstleder? Of wilt u uw bureau opfleuren met een bepaalde kleur als eyecatcher en verkiest u een stoffen directiestoel? U vindt het hier allemaal. Op die manier ontdekt u beslist een directiestoel die perfect bij uw persoonlijkheid en levensstijl past.

Ergonomische directiestoel

Heeft u naast een ergonomische directiestoel ook nood aan ander meubilair voor uw kantoor? Dan bent u hier aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor luxueuze directiebureaus in allerlei designs en opstellingen. Op die manier vindt u beslist een bureau dat perfect bij uw directiestoel past. Daarnaast vindt u ook ander kantoormeubilair in onze gebruiksvriendelijke webshop. Denk maar aan archiefkasten en brandwerende kasten. Zodra u over genoeg opbergruimte beschikt, heeft u altijd een kantoor dat netjes is.

Luxe directiestoel

Heeft u een bepaalde directiestoel in gedachten, maar vindt u niet meteen wat u zoekt? Laat het ons weten. Dan zoeken we met u mee. We gaan pas tevreden naar huis als we u gelukkig maken met de juiste aankoop. Aarzel niet om ons te contacteren.

Weet u daarentegen maar al te goed welke bestelling u wilt plaatsen, dan zorgen wij voor een snelle levering en prima service. Als u zowel een directiestoel als een directiebureau wilt bestellen, laat ze dan op één offerte zetten. Dan zorgen wij voor een vriendenprijsje.

Directiestoelen uitproberen in onze toonzaal

Een chique, luxueuze directiestoel geeft altijd een meerwaarde aan uw kantoor. Maar zo’n bureaustoel moet uiteraard ook makkelijk zitten. En dat weet u niet als u deze stoelen enkel online bekijkt. Daarom nodigen we u van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze toonzaal. Daar kunt u alle directiestoelen in alle rust even uitproberen voordat u de knoop doorhakt.