Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Werkkast kopen

Metalen opbergkast

Een gereedschapskast of metalen opbergkast is altijd een uitstekend meubelstuk om in uw werkplaats of kantoor te plaatsen. Onze klanten kiezen dergelijke kasten voor verschillende doeleinden. Zo is een opbergkast een handig meubel om gereedschap, schoonmaakmateriaal of materiaal voor dieren in op te bergen.

Werkkast van metaal voor werkplaats

Pedro biedt 3 soorten werkkasten aan:

  • Veiligheidskasten: Deze kasten worden vaak gekozen om chemisch of milieubelastend materiaal in op te bergen. Bekijk zeker de productspecificaties, zodat u weet welke certificeringen deze kasten hebben en aan welke normen ze voldoen.
  • Bezem- of schoonmaakkasten: Deze kasten zijn vooral populair in de zorg- en schoonmaaksector. Dankzij de handige draaideuren kunt u veegborstels, aftrekkers, bezems en emmers op een praktische manier opbergen.
  • Werkplaatskasten: Deze kasten worden vaak geïnstalleerd in garages of werkplaatsen waar er gereedschap of werkmateriaal op een propere manier bewaard moet worden. Ook laptops, tablets of klantenmappen kunnen erin gestockeerd worden.

Werkplaatskasten bestellen

Vindt u toch niet meteen wat u zoekt? En wilt u graag wat persoonlijk advies? Aarzel niet langer en reken op ons sympathiek team om u te laten begeleiden met advies op maat. Contacteer ons voor al uw vragen of wensen.

Kies uw werkkast in onze showroom

De ene werkkast is de andere niet. Dat spreekt voor zich. Breng daarom eens een bezoekje aan onze showroom voor kantoor- en magazijnmeubelen. Hier staan alle opbergkasten naast elkaar opgesteld. Zo kunt u de werkkasten vergelijken en gemakkelijker een definitieve beslissing nemen.