Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Boekenkasten

Een boekenkast geeft meteen een aparte sfeer aan uw bureau

Een boekenkast geeft meteen een klassevolle uitstraling aan uw bureau. Een vergeten hoek waar plots een kast tegen de muur komt te staan, vol boeken? Dat maakt uw ruimte meteen af. Het is een chique eyecatcher die uw ruimte meteen opwaardeert. Ook in een vergaderruimte komt een boekenkast volledig tot zijn recht. U kunt de kast vullen met vakliteratuur voor uw medewerkers, maar ook bezoekers of klanten kunnen zich laten inspireren terwijl ze wachten op een gesprek.

2 producten gevonden

Grote en kleine boekenkasten, hoge en lage boekenkasten

Er is een uitgebreid aanbod aan boekenkasten. Bij Pedro vindt u zowel grote als kleine, hoge en lage boekenkasten. Bovendien deelt u de kast van uw boeken gewoon in zoals u wilt. Zo kunt u legplanken weghalen als u meer plek nodig heeft of extra planken toevoegen als u graag meerdere boeken wilt stockeren. Gaat uw voorkeur uit naar een boekenkast met een klassieke uitstraling? Of verkiest u een moderne boekenkast met metalen staanders? U vindt het hier allemaal.

De beste boekenkasten online

Bent u nog op zoek naar andere kasten die passen bij uw boekenkasten? Ongetwijfeld vindt u uw favoriete kasten in onze gebruiksvriendelijke webshop. Het leukste is natuurlijk als u uw vergaderruimte, bureau of wachtkamer helemaal van nul mag inrichten. Dan kunt u zich laten gaan in de aankoop van andere kasten zoals archiefkasten, dossierkasten, een (directie)bureau en een bureaustoel. Misschien bent u ook op zoek naar vergaderstoelen of een vergadertafel. Bekijk gerust ons breed aanbod online en laat uw creativiteit de vrije loop bij het combineren van de meubels.

Boekenkasten op maat van uw bedrijf

Kunt u wel wat persoonlijk advies gebruiken voordat u overgaat tot een definitieve bestelling? Reken dan op de professionele begeleiding van ons ervaren verkoopteam. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en bespreken met u de verschillende mogelijkheden. Contacteer ons voor meer info.

Bij een grote bestelling raden we u aan om een offerte op maat aan te vragen. Zo bekijken wij welke meubelstukken u precies wilt laten leveren en maken we een budgetvriendelijke prijs op.

Kasten voor boeken vergelijken in onze showroom

Boekenkasten vertellen als het ware hun eigen verhaal. Tenminste als u ze in reallife kunt bewonderen. Want dat is toch nog net iets anders dan een mooie productfoto op de webshop. Snuif in gedachten de sfeer van literatuur en oude bibliotheken op terwijl u rondsnuffelt in onze showroom. Ongetwijfeld zit er een kast voor uw boeken bij die u helemaal zal bekoren.