Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Akoestische werkplekken & banken kopen

Ontdek de talrijke voordelen van een akoestisch kantoor

Een akoestische werkplek biedt heel wat voordelen. In de eerste plaats is een akoestisch kantoor ideaal om uzelf af te schermen van alle mogelijke geluiden en omgevingslawaai. Daarnaast bent u veel minder snel afgeleid door visuele prikkels. Zeker als u zelf een gevoelig persoon bent die zich gemakkelijk laat storen of afleiden. Ten slotte kunt u in alle rust bellen en vergaderen, zonder dat u uw collega’s stoort.

1 product gevonden

De akoestiek op uw werkplek verbeteren

Een akoestische werkplek zorgt ervoor dat u ongestoord en op een aangename manier kunt werken. Het wordt allemaal nog leuker als u weet dat die rustige manier van werken ook nog eens gecombineerd wordt met een breed aanbod aan kleuren. Op die manier kiest u de kleur waarvan u het rustigst wordt. Kleuren wekken namelijk gevoelens op. De ene kleur zal een kalmerender effect hebben dan de andere kleur. Misschien heeft u eerder nood aan een felle kleur om een maximum aan creativiteit naar boven te halen? Bij Pedro hebben we altijd een flexibele oplossing. Ook een akoestische studeerruimte, wachtruimte of eetzaal behoort tot de mogelijkheden.

Doordat er zo’n breed palet aan kleuren mogelijk is, vindt u ongetwijfeld een kleur die perfect past bij de rest van uw professionele omgeving. Ademt uw werkplek een industriële look uit? Dan is een combinatie met veel zwart en enkele opvallende eyecatchers altijd een slim idee. Werkt u graag in een warm interieur met een landelijke stijl? Dan zijn aardetinten een prima keuze.

Laat u horen!

Wij houden niet alleen rekening met een prima akoestiek voor uw favoriete werkplek, zodat u zich prima concentreert. Maar we luisteren ook graag naar uw wensen en verwachtingen! Vindt u dus niet meteen wat u zoekt? Of wilt u graag wat begeleiding of professioneel advies bij uw aankoop? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kunt uiteraard ook altijd een bezoekje brengen aan onze showroom. Hier kunt u alles eens op uw gemak bekijken en onze verkopers om hulp vragen.

Weet u al exact hoe uw ideale, akoestische werkplek eruitziet? Bestel uw akoestische werkplek dan snel en gemakkelijk online. Bent u van plan om een grote bestelling te plaatsen? Dan maken we met alle plezier een offerte op maat voor u op. En de prijs? Die zal u ongetwijfeld verrassen!