Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Bureau in hoogte verstelbaar kopen

Verstelbare bureaus kopen

Dé ideale werkplek blijft natuurlijk een ruimte waarin u een verstelbaar bureau zet. “Zitten is het nieuwe roken” wordt weleens gezegd. Dat betekent dat ontelbare werkuren aan een werktafel nefast zijn voor uw gezondheid. Misschien heeft u zelfs al rug- en nekklachten? In dat geval is een afwisseling tussen zitten en staan een ideale oplossing. U past gewoon uw bureau aan, zodat u op een hoogte werkt die comfortabel aanvoelt. Heel wat bedrijven kiezen voor een werkplek waar u kunt wisselen tussen staan en zitten, zodat verschillende werknemers aan hetzelfde bureau kunnen werken.

Beste verstelbare bureau: handmatig of elektrisch

In ons breed assortiment bureaus hebben we twee soorten verstelbare bureaus:

Allereerst hebben we onze 'slingerbureaus'. U kunt een slingerbureau handmatig verstellen met een zogenaamde slinger. Dat is een hendeltje waarmee u het bureau kunt verhogen of verlagen. Slingerbureaus zijn ergonomische bureaus die goedkoper zijn.

Daarnaast bestaan er ook elektrisch verstelbare zit-sta bureaus. Ook deze bureaus bieden een uiterst ergonomische oplossing en zijn ultragebruiksvriendelijk. Zij hebben dan ook een hoger prijskaartje. Maar uw gezondheid is altijd een mooie investering waard, niet?

Ten slotte vindt u ook verstelbare bench bureaus in ons uitgebreid assortiment. Zulke bureaus zijn een uitstekend alternatief als u slechts over een beperkte werkruimte beschikt, maar van genoeg werkplekken wilt voorzien.

Handmatig verstelbaar bureau: ideaal om komaf te maken met rugklachten

Twijfelt u nog tussen een elektrisch of een handmatig verstelbaar bureau? Of weet u niet goed welke hoogte ideaal is voor uw lengte? Wilt u graag advies over een gezonde en ergonomische werkhouding? Reken dan op het professioneel advies van onze enthousiaste medewerkers. Neem gerust een kijkje online in ons assortiment verstelbare bureaus. U kunt ook altijd een offerte op maat aanvragen.

Verstelbaar bureau kopen en uitproberen in onze showroom

Om zeker te weten welke hoogte ideaal is voor uw werkhouding is het natuurlijk altijd handig om onze bureaus eens ter plaatse uit te proberen. Test alles eens uit in onze toonzaal. Zo kunt u rustig nadenken voordat u overgaat tot de aankoop van uw ergonomische werkplek.