Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Zit- sta bureaus online kopen

Een elektrisch zit-sta bureau: altijd de juiste werkhouding

Toegegeven, het is een beetje aanpassen zo’n zit-sta bureau. Maar het is wel de gezondste manier van werken. Te veel en te lang neerzitten om een kantoorjob uit te oefenen is helaas nefast voor onze gezondheid. Voldoende afwisselen van werkhouding is een absolute must om op een gezonde manier te werken. Daarom is een elektrisch zit-sta bureau kopen een ideale oplossing. Zo’n elektrisch verstelbaar bureau wordt steeds meer geïnstalleerd in moderne werkomgevingen met flex(werk)plekken of flexibele werkplekken. Ze zijn dus ideaal voor zowel variërende als vaste gebruikers.

6 producten gevonden

In hoogte verstelbaar bureau: een ergonomische oplossing

In ons assortiment elektrische zit-sta bureaus heeft u een ruime keuze. Zo beschikken we over zit-sta bureaus met hoek die uw werkplek meteen transformeren tot een gezellige, comfy werkhoek. Daarnaast hebben we ook standaard rechte bureaus met een eenvoudig design. Ook heel grote mensen vinden een zit-sta bureau dat aan al hun wensen beantwoordt.

Ook qua afwerking zijn er voldoende opties. Wilt u een bureau met een landelijke uitstraling? Dan is een zit-stabureau met een eiken tafelblad en een wit frame een goede keuze. Liever een strakke uitvoering? Kies dan bijvoorbeeld voor een aluminium blad en zwarte poten.

Ten slotte behoren de elektrisch verstelbare duobureaus tot ons uitgebreid assortiment. Zo'n elektrisch verstelbaar bureau voor twee personen is een ideale oplossing als twee medewerkers continu samenwerken. Dit soort bureau bespaart plaats maar geeft voldoende werkruimte en comfort. Met een tweepersoonsbureau combineert u flexibiliteit met gebruiksvriendelijkheid. Kortom, dubbel zoveel werkplezier.

Een elektrisch verstelbaar bureau bestellen

Een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau kopen beslist u niet van vandaag op morgen. Misschien heeft u al enkele meubels online bekeken en twijfelt u nog welke u zult nemen. In dat geval kunt u altijd het professioneel advies van onze ervaren verkopers inschakelen.

Wilt u meerdere elektrische bureaus kopen voor uw bedrijf? En verwacht u een offerte op maat met een vriendelijke prijs? Dan helpen we u met de glimlach verder. Reken maar op een snel antwoord.

Probeer uw zit-sta bureau in onze showroom

Zo’n zit-sta bureau is een totaal andere manier van werken. Als u voor u zo’n elektrisch verstelbaar zit-sta bureau koopt, hem eerst eens wilt komen uittesten, begrijpen we dat maar al te goed. Daarom verwelkomen we u graag in onze showroom. Maak er een gezellige shopnamiddag van en laat ons weten welk bureau u veel werkplezier zal verschaffen.