Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kantine- & Terrasstoelen online kopen

Kantinestoelen en terrasstoelen kopen

Fabrieken, middelbare en hogescholen, universiteiten en grote ondernemingen hebben altijd een kantine of refter waar studenten, medewerkers en teammanagers kunnen lunchen. Het is een plek waar men eventjes tot rust kan komen en het hoofd leegmaken. Tenminste, als er comfortabele zitplaatsen zijn.

Niet alleen binnen zijn gemakkelijke stoelen een must, maar ook buiten. Denk maar aan horecazaken die hun terrassen gezellig uitrusten met het juiste terrasmeubilair. Op die manier kunnen klanten tijdens de warmere maanden heerlijk buiten dineren, bij ondergaande zon. Daarom voorzien we bij Pedro allerlei soorten refterstoelen en terrasstoelen die niet alleen een leuke uitstraling hebben, maar ook een kwalitatief hoogstaande afwerking. Zitcomfort verzekerd!

18 producten gevonden

Stoelen voor kantine, refter of terras

Het is altijd een mooi en rustgevend uitzicht als u dezelfde kleuren en materialen van binnen kunt doortrekken naar buiten. Daarom kiezen heel wat horeca-uitbaters ervoor om dezelfde stoelen van binnen ook buiten, op het terras te zetten. In dat geval is het handig als u stoelen kunt bestellen die zowel binnen als buiten kunnen staan. Hiervoor bent u bij Pedro aan het juiste adres.

Bovendien zijn heel wat van onze stoelen ook stapelbaar. Heeft u de stoelen eventjes niet nodig, dan ruimt u ze in een mum van tijd op. Zodra het weer drukker wordt, haalt u ze gewoon weer tevoorschijn. Opgeruimd staat netjes!

Terrasstoelen voor in de horeca

Horecazaken worden pas populair als ze niet alleen de beste drank, menu’s en hapjes voorzien, maar ook de nodige gezelligheid. Hierbij speelt het juiste meubilair een cruciale rol. Heeft u een landelijke inrichting met veel hout en straalt uw zaak klasse, luxe en rust uit? Of heeft u bewust voor een trendy interieur gekozen met enkele eyecatchers in eenzelfde opvallende kleur? Dan vindt u bij ons beslist de terrasstoelen die u zoekt om uw horecazaak verder te verfraaien.

Is een terrasstoel van kunststof niets voor u? Dan beschikken we ook over een assortiment stoffen stoelen. Deze stoelen kunt u ook perfect binnen plaatsen. Neem gerust een kijkje bij onze kantinestoelen voor bedrijven.

Verfraai uw kantine met comfortabele stoelen en tafels

Zoekt u nog een reftertafel of terrastafel die prima bij de kantinestoelen of terrasstoelen past? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop.

Misschien kunt u nog extra opbergruimte gebruiken in uw kantine? Dan zijn lockers een prima alternatief. Zo kunnen de werknemers of gasten hun spullen op een veilige manier bewaren.

Refterstoelen bestellen

Wilt u graag kantine- of refterstoelen bestellen? Maar heeft u nog enkele vragen voordat u uw bestelling wilt plaatsen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder.

Stoelen voor buiten nodig? Probeer ze uit, binnen in onze showroom

Heeft u enkele stoelen gezien die u graag wilt bestellen voor uw terras of kantine? Maar wilt u ze graag eerst even uitproberen, zodat u overtuigd bent van het zitcomfort voor uzelf, uw gasten of klanten? Dan nodigen we u van harte uit in onze toonzaal. Neem rustig uw tijd om alles eens te bekijken en uit te proberen. Voor vragen roept u ons maar!