Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Kunststof lockers kopen

Praktische lockerkasten voor buiten

Voor sommige events, pretparken, dierenparken of sportclubs is het interessant om lockers aan te kopen die ook buiten kunnen staan, in alle weer en wind. In dat geval zijn kunststof lockerkasten uw beste optie. Doorzichtige lockers zijn dan bijvoorbeeld niet altijd een goed idee, omdat ze niet tegen extreme weersomstandigheden bestand zijn. Ook metalen lockers zijn geen optie, doordat ze snel roesten. Kies daarom voor een beter alternatief met kunststof lockerkasten.

6 producten gevonden

Kunststof kasten voor alle seizoenen

Kunststof lockerkasten zijn kasten die u voor elk seizoen kunt gebruiken. Ze zijn prima bestand tegen het onvoorspelbare, Belgische weertje. Van extreme koude tot overdreven hitte, hevige sneeuwval of forse hagelbuien. Onze kunststof lockers kunnen beslist tegen een stootje! Daarom worden ze vaak besteld voor festivals of andere events, maar ook op plaatsen waar er een hogere luchtvochtigheid is, zoals sauna’s, wellnesscentra en zwembaden.

Kunststof lockerkasten: een breed kleurenpalet

Geef kleur aan het leven met onze fleurige lockerkasten. Bij Pedro heeft u keuze tussen heel diverse kleuren. Op die manier wordt het kinderspel om een bepaalde sfeer of ambiance te creëren. Kies voor blauwe lockers bij uw zwembad, rode voor uw vakbond of groene voor uw dierentuin. Alles is mogelijk. Bent u niet zo creatief aangelegd om uw interieur of exterieur een gepast kleurtje te geven? Aarzel dan niet om u te laten begeleiden door ons ervaren personeel.

Kunststof lockerskasten online

Bij Pedro vindt u een breed gamma aan lockerkasten online. Onze kunststof lockers kunnen overal geïnstalleerd worden. Zelfs buiten, op een festival als het moet. Bestel het aantal lockers dat u wilt via onze gebruiksvriendelijke webshop. Wilt u graag een grote hoeveelheid in één keer bestellen? Contacteer ons. Dan maken wij een interessante prijs voor u op via een offerte op maat.

Lockers van plastic vergelijken in onze showroom

Bent u een moeilijke beslisser? En wilt u eerst alle mogelijke opties vergelijken, voordat u de knoop definitief doorhakt? Geen probleem. Misschien is het een idee om eerst eens een bezoekje te brengen aan onze showroom. Zo wordt het voor u opeens een stuk makkelijker.