Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Vergaderstoelen online kopen

Vergaderstoelen kopen

U kunt pas op een aangename manier vergaderen als u ook lekker zit. Een comfortabele zitplaats beïnvloedt uw concentratie op een positieve manier. Op die manier wordt u minder snel afgeleid en krijgt u geen rug- of nekproblemen. Laat u verrassen door het uitgebreid aanbod van Pedro aan comfortabele vergaderstoelen. Geniet van de meeting, brainstormsessie of het klantengesprek.

4 producten gevonden

Vergaderstoelen met en zonder armleuningen

Vergaderstoelen zijn er in allerlei vormen, afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Bent u op zoek naar een vergaderstoel met armleuningen? Of heeft u liever kantoorstoelen zonder leuningen? Wilt u rode, witte of zwarte stoelen in uw kantoor? Het kan allemaal. Ook qua materiaal zijn er verschillende opties. Voor de ene persoon is een vergaderstoel uit kunstleer comfortabeler, terwijl de ander een voorkeur heeft voor een stoffen stoel. Daarnaast beschikken we ook over een assortiment verrijdbare vergaderstoelen. Zulke stoelen zijn ideaal als ze heel vaak verplaatst moeten worden binnen eenzelfde ruimte of naar een andere meetingroom.

Ander meubilair nodig om te vergaderen?

Voor een vergaderruimte heeft u uiteraard niet alleen comfortabele stoelen nodig. Daarom voorzien we ook ander meubilair voor uw vergaderruimte. Denk maar aan vergadertafels in allerlei afmetingen. Maar ook archiefkasten of roldeurkasten (ideaal als er niet genoeg ruimte is om de kastdeuren te openen) kunnen handige meubelstukken zijn voor uw vergaderruimte. Zo kunt u alles netjes opbergen en blijft de meetingroom er netjes uitzien. Heeft u whiteboardstiften, kladpapier of boeken nodig? Dan haalt u ze gewoon uit het meubilair van de vergaderzaal.

Vergaderstoelen met en zonder wielen

Wilt u graag vergaderstoelen kopen voor uw vergaderzaal? Maar twijfelt u nog tussen vergaderstoelen met wielen of zonder? Vraag dan eerst een offerte aan. Uiteraard bent u ook altijd welkom voor persoonlijk advies. Onze medewerkers denken graag met u mee. U kan ons op verschillende manieren bereiken: bellen, mailen of chatten.

Stoelen vergaderruimte uittesten in onze showroom

Een comfortabele vergaderstoel zit niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom is het wel een must om deze stoelen op voorhand eerst even uit te testen. Misschien heeft u wel een voorkeur voor vergaderstoelen met armleuningen, maar bedenkt u zich toch zodra u ze uitprobeert in onze toonzaal en gaat u toch voor de vergaderstoelen zonder leuningen. Kom gezellig eens langs in onze showroom en overtuig uzelf van de talrijke mogelijkheden.