Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Coronaschermen kopen

Een kwalitatief coronascherm voor uw kantoor

Het lijkt erop dat de coronatijd nog niet echt verleden tijd is. Nu en dan duikt er wel eens een nieuwe variant op. Bescherming is meer dan ooit belangrijk. Daarom schaffen heel wat winkels en horecazaken coronaschermen van plexiglas aan. Op die manier kunt u uw klanten en medewerkers beschermen, terwijl u toch uw professionele werkzaamheden blijft uitoefenen.

Een coronascherm voor alle mogelijke varianten van COVID-19

Bij Pedro heeft u de keuze tussen verschillende soorten coronaschermen. We zetten ze hieronder even op een rijtje.

Zoekt u een coronascherm om uw kassamedewerker te beschermen? Dan is een staand scherm niet voldoende om absolute bescherming te garanderen. Daarom adviseren wij u om onze hangwanden te bestellen. Deze hangt u gewoon op de plek waar u wilt.  Zulke schermen nemen weinig ruimte in beslag en geven toch voldoende beschutting.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze opzetwanden. Deze panelen zijn ultrahandig om diverse departementen van elkaar te onderscheiden en collega’s te beschermen. Deze schermen worden ook vaak gekozen aan kassa’s, loketten of recepties.

Ten slotte zijn er nog de schermen van plexiglas voor de werkvloer. Dat zijn verrijdbare coronaschermen of spatschermen die u kunt verplaatsen waar u wilt. Heeft u ze niet meer nodig? Dan zet u ze even in het magazijn of in een andere opbergruimte. Heeft u ze nodig om de vergaderruimte op te delen? Dan installeert u deze mobiele schermen in een mum van tijd.

Koop hier een coronascherm voor uw winkel of bedrijf

Bescherm vandaag nog uw klanten of medewerkers en schaf uw coronascherm(en) aan bij Pedro. Bent u op zoek naar coronaschermen van plexiglas in specifieke of speciale afmetingen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Laat het ons weten, dan bestellen we spatschermen op maat.

Contacteer ons gerust voor verdere vragen of details. Ons enthousiast team staat altijd voor u klaar. Grote bestellingen belonen we graag met een prijsvriendelijke offerte op maat.