Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Winkelbalies of receptie balies kopen

Toonbank voor uw ontvangstruimte

Zodra u ergens binnenstapt, gaat u uiteraard eerst langs bij de receptie. Daarom moet zo’n receptiebalie een uitnodigend gevoel geven. Dat is voor een winkelbalie net hetzelfde. Het moet voor de bezoeker meteen duidelijk zijn waar hij moet zijn. Bovendien moet de balie u het gevoel geven dat u welkom bent.

Daarom voorzien we bij Pedro een uitgebreid assortiment. Zo heeft u keuze uit verschillende kleuren en materialen. Op die manier vindt u beslist een balie die perfect bij uw winkel, bedrijf, horecazaak of loket past.

8 producten gevonden

Kantoorbalie kopen voor uw bedrijf

Uw bedrijf staat voor iets. Wat is uw kenmerk, uw slogan? En hoe implementeert u dat in uw bedrijf en interieur? Het is belangrijk dat uw bezoekers weten met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Een eerste indruk is daarbij heel belangrijk en daarmee ook uw ontvangstbalie. Zijn jullie creatief? Houden jullie je bezig met milieu en technologische vooruitgang? Wij helpen u graag met een balie kopen die past bij uw bedrijf en de sfeer die u wilt uitstralen.

Een receptiebalie op maat geeft altijd een warm welkomstgevoel

Een receptie is uiteraard niet compleet als er geen comfortabele wachtruimte is met bijpassende stoelen of banken. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor wachtkamermeubilair. Ook garderobekasten kunnen uw wachtruimte een meerwaarde geven.

U kiest gewoon de stoelen, fauteuils of zetels die het best passen bij de rest van het interieur. Zorg ervoor dat er eenheid is in kleur en sfeer. Zo krijgt uw bezoeker een rustgevend gevoel en voelt hij zich meteen op zijn gemak. Op die manier maakt u meteen een goede indruk. Een must. Want u krijgt nooit meer een tweede kans om een onvergetelijke eerste indruk te maken.

Receptiebalie kopen

Heeft u specifieke wensen voor uw winkel- of receptiebalie? Aarzel niet om het professioneel advies van onze experts in te winnen. Zij helpen u met de glimlach verder. Contacteer ons. Weet u al wat u wilt bestellen, maar wilt u graag eerst een offerte ontvangen? Ook dat is perfect mogelijk.

Bijpassende stoelen voor de receptie

Een receptie heeft pas een uitnodigende uitstraling als u de gepaste stoelen erbij hebt. Neem daarom een kijkje in onze showroom en zoek uit welke stoelen perfect bij uw receptie passen. Kom ze even in reallife bekijken en test ze uit.