Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Bartafels kopen

Een bartafel kopen? Dat kan snel en gemakkelijk online

Hoge bartafels winnen aan populariteit. Heel wat medewerkers, bezoekers of gasten willen eens wat anders. Daarom kiezen ze voor een bartafel in plaats van een traditionele, lage tafel. Onze bartafels zijn ook geschikt als vergadertafel om besprekingen te voeren. Of wat dacht u van een trendy lunch of cosy hoekje met zo’n hoge bartafel? Pedro heeft het allemaal in huis.

2 producten gevonden

Voor elke bar de juiste tafel

Ongetwijfeld hebben we de geschikte tafel voor uw bar. Bij Pedro bieden we graag een breed assortiment aan kleuren. Wit is altijd een veilige kleur als u houdt van een sober of strak interieur. Zwart geeft meer cachet aan uw interieur en grijs is ideaal om rust te creëren. Een houten bartafel geeft uw koffiebar, brasserie of café een warme en rustieke uitstraling. Daarnaast hebben we ook een onderstel voor de Arca bartafel in ons uitgebreid gamma. U kunt het onderstel ook gemakkelijk in een andere kleur bestellen, als u dat wenst.

Een bartafel met krukken

Bij een hoge bartafel horen uiteraard comfortabele barstoelen. Bekijk daarom onze pagina met barkrukken en barstoelen en kies de zitmeubelen die het best bij uw bartafel passen.

Ook voor andere kantinemeubels kunt u bij ons terecht. Blader gerust door ons aanbod met kantinetafels en kantinestoelen/terrasstoelen. En verras uw medewerkers met nieuw meubilair als ze ’s middags gaan lunchen!

Bartafel en barkrukken kopen

Weet u precies met welke bartafel en krukken u uw koffiebar, restaurant of sportclub gezellig kunt maken? Spannend! Bestellen kan makkelijk en snel online. Als u over een grote horecazaak beschikt waarvoor u een aanzienlijke bestelling wilt plaatsen, maken we met plezier een offerte op maat voor u op. Hierbij mag u rekenen op een sympathieke geste als het op de prijs aankomt!

Kom uw bar uittesten in onze showroom

Het is bijna zo gezellig als een bezoekje in uw dorpscafé. Kom gerust even langs in onze toonzaal en bekijk alle meubelstukken van dichterbij. Beslist een uitstapje waard! Heeft u toch nog vragen? Of wilt u meer details weten? Contacteer ons.