Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Akoestische voorzetwanden kopen

Geluidsisolatie met een voorzetwand: een slimme zet!

In een stille omgeving, waarbij u niet zo snel wordt afgeleid, werkt u ongetwijfeld dubbel zo snel. Meer taken worden afgevinkt in minder tijd. Zodra u met akoestische problemen en omgevingslawaai te kampen krijgt, kan dat uw werktempo en concentratie benadelen. In dat geval is een akoestische opzetwand van Pedro een prima oplossing. Dankzij het geluidsisolerende materiaal in het scherm, wordt lawaaihinder gevoelig verminderd. Doordat de wanden niet transparant zijn, wordt u ook visueel niet afgeleid.

1 product gevonden

Een voorzetwand met geluidsisolatie: altijd een flinke stap vooruit

Sommige klanten vragen ons wat precies het verschil is tussen akoestische opzetwanden en akoestische voorzetwanden. Wel, het verschil zit hem in de plaatsing.

Onze akoestische voorzetwanden plaatst u namelijk tegen uw bureau. Op die manier schermt u uw werkplek aan de zijkant af en wordt u niet afgeleid door passerende collega’s, klanten of de poetsploeg. Zo’n akoestische voorzetwand wordt vaak gebruikt tussen twee bureaus die tegenover elkaar staan en die een verschillende hoogte hebben. Zo is er zowel een scherm aan de bovenkant als aan de onderkant en heeft ieder zijn eigen, rustige werkruimte.

Als u enkel een scherm nodig heeft aan de bovenkant van uw bureau, dan volstaat een akoestische opzetwand en kunt u in alle rust werken.

Ook onze akoestische panelen kunnen een doeltreffende oplossing zijn om de geluidskwaliteit op kantoor te optimaliseren. U hangt ze gewoon aan de muur of aan het plafond en merkt meteen een opvallend verschil. Galmende geluiden zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien dragen ze bij aan de esthetiek van uw professionele werkomgeving.

Problemen met akoestiek oplossen?

Bent u op zoek naar concrete oplossingen om de akoestiek in uw kantoor te verbeteren? Aarzel niet om contact op te nemen met ons enthousiast team. Onze bekwame medewerkers denken graag met u mee, totdat we samen de meest doeltreffende oplossing hebben gevonden. Een bezoekje aan onze gezellige showroom kan ook veel antwoorden geven op uw vragen.

Bestel uw geluidsisolerende voorzetwanden gemakkelijk en snel online. Of vraag een offerte op maat aan voor een grote bestelling. Laat u verrassen door de vriendelijke prijs!