Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Kantoorstoelen en -banken kopen

Kantoorstoelen kopen

In een kantoor staan niet alleen bureaustoelen. Een professionele werkruimte is pas compleet als u ook andere kantoorstoelen plaatst. Denk maar aan vergaderstoelen en kantinestoelen.
Bij Pedro heeft u een ruime keuze aan stoelen en zetels voor uw kantoor. Uw werknemers zullen ongetwijfeld verrast zijn zodra zij de comfortabele materialen en perfecte afwerking zien. Zoiets kan de productiviteit alleen maar verhogen. Wie zegt trouwens dat deze stoelen en zetels enkel in een kantoor horen te staan? Ook thuis kunnen ze uw werkruimte een meerwaarde geven.

Ergonomische kantoorstoelen

Wist u dat ook onze kantoorstoelen ergonomisch zijn? Als specialist in kantoormeubelen beseffen we maar al te goed hoe belangrijk een gezonde werkhouding is. Ook voor ergonomische bureaustoelen kunt u bij ons terecht. Of u nu thuis zit of op kantoor: als u ontelbare uren achter het scherm zit, is het een must dat u rechtop kunt zitten en voldoende steun krijgt in de onderrug.

Geef uw vergaderruimte een rustige, vrolijke of creatieve uitstraling met een reeks nieuwe kantoorstoelen. Kies voor een sobere uitvoering of een kleurrijke eyecatcher. Nieuwe kantoorstoelen kunnen uw meetingroom al een make-over geven. Dat kan de brainstormsessies van uw medewerkers alleen maar ten goede komen. Wilt u graag vergaderstoelen met armleuningen of zonder? Met wieltjes of op poten? Het kan allemaal.

Daarnaast beschikken we ook over comfortabele zetels of fauteuils voor uw kantoor. Op die manier kunnen collega’s, sollicitanten, klanten of bezoekers rustig plaatsnemen voordat de vergadering of het kennismakingsgesprek begint. Heel wat moderne bedrijven kiezen steeds vaker voor afgezonderde comfy hoekjes. Ook hiervoor kunnen de zetels en fauteuils gebruikt worden.

Voor ieder kantoor de juiste stoel

Bent u niet goed in het inrichten van uw kantoor? En kunt u wel wat professioneel advies gebruiken? Aarzel dan niet om onze verkopers in te schakelen. Ze denken graag met u mee. Contacteer ons gerust voor al uw vragen.

Weet u daarentegen wel exact welke kantoormeubelen u wilt bestellen? En verwacht u dat het een grote bestelling zal zijn? Dan maken we graag een offerte op maat voor u op. Laat u verrassen door onze prijzen.

De beste kantoorstoel test u uit in onze showroom

Uiteraard weet u pas wanneer een kantoorstoel, vergaderstoel of kantinestoel lekker zit als u hem eerst eens komt uitproberen. Want stoelen voor uw kantoor moeten er niet alleen leuk uitzien, ze moeten natuurlijk ook comfortabel zitten. Kom daarom eens langs in onze showroom. U vindt er alle stoelen uitgestald in de toonzaal. Zo kunt u op uw gemak beslissen welke stoelen u precies wenst.