Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Bureaus voor thuis of op kantoor kopen

Goedkoop bureau kopen

Een werkbureau online kopen of ter plaatse is altijd fijn om te doen. Het geeft u gewoon energie om ijverig aan uw dagtaken te beginnen. Voor de aankoop van een bureau voor kantoor of thuis bent u bij Pedro aan het juiste adres. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan bureaus in allerlei afmetingen, kleuren en materialen. Mag het een eenvoudig werkbureau op kantoor blijven onder het mum van ‘less is more’? Of zoekt u eerder een professioneel directiebureau met alle luxe? Het kan hier allemaal.

Of u nu een bureau wilt kopen voor uw kantoor of voor een ergonomische werkplek thuis: aan keuze is er geen gebrek. Zo kunt u kiezen van welk materiaal het bovenblad vervaardigd is. Wordt het peren, beuken of eiken hout? Ook de kleur van het onderstel mag u zelf kiezen: wit, zwart of aluminium. Of wilt u een geheel wit bureau of zwart bureau?

Bij ons bent u zeker dat u aan een bureau gaat werken dat perfect past bij de rest van uw meubilair en interieur.

Soorten bureaus

Een comfortabel bureau is voor iedereen wat anders. De perfecte werkplek voor u vindt u pas als u zichzelf eerst een aantal vragen stelt:

  • Voor wie is het bureau? Zijn uw werkdagen bijvoorbeeld gevuld met urenlange meetings en wilt u erna weer actief aan de slag? Dan is een verstelbaar bureau op kantoor een gezonde oplossing.
  • Waar wilt u het bureau plaatsen? Komt uw bureautafel in een kleine zolderkamer terecht, een grote ruimte of een hoek in de woonkamer? In dat laatste geval is een hoekbureau een prima oplossing. De plek van uw werktafel bepaalt uiteraard ook de keuze van het geschikte bureau. Het spreekt voor zich dat u de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk indeelt.
  • Bent u een echte workaholic die amper aan ontspanning toekomt? Dan doet u er goed aan om voor een ergonomische oplossing te kiezen. Onze handmatig verstelbare slingerbureaus kunt u makkelijk in de hoogte verstellen. Op die manier kunt u uw houding afwisselen. Dit is een gezonde manier van werken. Zulke werkbureaus worden ook vaak gebruikt op flexibele werkplekken. Op die manier kunnen meerdere mensen aan deze bureautafel werken.
  • Een werkbureau wordt niet standaard geleverd met een lade. Maar als u graag meer opbergruimte wilt, zijn ladeblokken de ideale meubelstukken om alle mappen, documenten en bureauaccessoires in op te bergen. Ook monteerbare schuiven zijn een prima alternatief. Heeft u enkel een plek nodig voor de laptop, dan volstaat een werktafel op zich.

Bureau bestellen

Werkbureau kopen, maar twijfelt u nog welk kantoorbureau voor u het meest geschikt is? Dan kunt u altijd rekenen op het professioneel advies van onze medewerkers. Vertel ons gerust wat u precies zoekt en aan welke eisen of verwachtingen uw nieuw bureau moet voldoen. Dan vertellen we u meteen welke verschillende opties u heeft.

Weet u al exact welk bureau u wilt? Dan kunt u het uiteraard ook makkelijk uw kantoor bureau online bestellen. U mag ook altijd een offerte aanvragen.

Werkbureau kopen

Wilt u liever uw toekomstig bureau eerst even uittesten voordat u overgaat tot een definitieve bestelling? Dat begrijpen we maar al te goed. Kom gezellig eens langs in onze showroom. Daar staan alle verschillende modellen naast elkaar opgesteld. Zo kunt u alles op uw gemak bekijken en uittesten. Ook online vindt u een overzicht van de beschikbare modellen. Heeft u een bureau gezien dat perfect beantwoordt aan uw verwachtingen? Dan kunt u ter plaatse alles uitproberen. Aarzel niet om de hulp van onze verkopers in te schakelen.
Heeft u nog vragen? Contacteer ons.