Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Lockers kopen

Lockers online

Openbare gebouwen zoals scholen, bibliotheken, pretparken en sportcentra maken graag gebruik van lockers. Op die manier kunnen leerlingen, gasten of bezoekers hun persoonlijke spullen, zoals boeken, handtassen of tablet op een veilige manier opbergen. Ook heel wat horecazaken of zorgcentra schaffen lockerkasten aan voor hun medewerkers. Tijdens de werkuren zitten juwelen vaak in de weg of kunnen ze hun gsm niet bijhouden. Hiervoor zijn lockers de ultieme oplossing.

Lockerkasten kopen

Goedkope lockerkasten? Hiervoor moet u bij Pedro zijn. Wij bieden hoogkwalitatieve lockers aan een kleine prijs. Hoe goed u ook zoekt, u vindt ze nergens budgetvriendelijker dan bij ons. Omdat we onze prijzen zo laag houden, is het super interessant om een grote aankoop te doen voor bijvoorbeeld scholen, middelgrote of grote bedrijven.

Metalen lockerkasten in allerlei kleuren

Voor elk interieur hebben we de juiste kleur in huis. Sportieve centra, zwembaden of pretparken kiezen misschien eerder voor een metalen lockerkast in een felle, aanwezige kleur, zoals rood, blauw of oranje. Als voetbalclub bent u misschien specifiek op zoek naar de kleuren van uw club. Het is altijd tof als uw kasten voorzien zijn van uw clubkleuren. Dat zullen de spelers en leden zeker waarderen.

Maar ook voor lockerkasten in neutrale kleuren kunt u bij ons terecht. Scholen of bibliotheken kiezen graag voor sobere of strakke uitvoeringen, zoals wit, grijs of zwart. Laat uw creativiteit gerust de vrije loop. Zo kunt u afwisselen tussen twee kleuren of subtiel enkele eyecatchers verwerken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lockers bestellen

Wilt u uw locker graag personaliseren met allerlei accessoires, zoals een slot of naambordje? Aarzel niet om de professionele hulp in te schakelen van onze bekwame medewerkers. Zij geven u met alle plezier advies op maat om uw bestelling te vervolledigen naar uw wensen.

Kom uw favoriete lockerkastje bekijken in onze showroom

Kleuren liggen nogal gevoelig. Zeker als het om een voetbalclub of zwemvereniging gaat. Het ene blauw is ook het andere niet. Zo zijn er verschillende gradaties binnen eenzelfde kleur. Als u de lockerkasten dus eerst eens wilt bezichtigen in onze showroom, begrijpen we dit maar al te goed. Op die manier wordt het voor u makkelijker om een definitieve beslissing te nemen. Heeft u nood aan wat begeleiding of advies? We staan altijd voor u klaar!