Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Ergonomisch werken ... ook thuis!

Ergonomisch thuiswerken: meer dan ooit belangrijk

Sinds het coronatijdperk werd thuiswerk steeds meer de norm. Werkgevers gingen op zoek naar veilige oplossingen. Werknemers vonden een manier om thuis efficiënt te werken. Hierdoor groeide ook de nood aan beter meubilair, waarbij ergonomie de hoofdrol zou spelen. Acht uur werken aan de keuken- of livingtafel? Daar wordt niemand beter van. Dat beseffen we bij Pedro maar al te goed. Om uw werkdag thuis aangenamer te laten verlopen, bieden we alle mogelijke ergonomische kantoormeubelen aan. Op die manier wordt thuiswerk pas écht plezant!

Goedkope bureaus

Meer en meer mensen kiezen voor een bureau die in de hoogte verstelbaar is. Als het bureau bedoeld is voor één enkele persoon is het een gezonde werkhouding om zitten en staan voldoende af te wisselen. Zo houdt u al uw spieren stevig. Als er meerdere mensen gebruikmaken van eenzelfde bureau is het handig dat iedereen zijn gewenste hoogte kan aanpassen naar zijn lengte of zithouding.

In ons assortiment bureaus vindt u ook slingerbureaus die u eenvoudig kunt verstellen met behulp van een praktische hendel. Deze bureaus zijn goedkoper dan onze elektrisch verstelbare bureaus, maar even ergonomisch.

Al onze zit-stabureaus zijn prima oplossingen voor flexwerkplekken of ruimtes waarin verschillende mensen, met verschillende groottes werken.

Goedkope bureaustoelen

Bekijk zeker ons assortiment ergonomische bureaustoelen. Deze stoelen zijn in de hoogte verstelbaar. Daarnaast biedt de rugleuning voldoende steun, zodat u steeds comfortabel zit. Een gemakkelijke zithouding is uiteraard afhankelijk van uw beenlengte, lichaamsbouw en grootte van de romp. Voor de ene persoon is een bureaustoel met armleuningen comfortabeler dan voor de andere persoon. Test daarom onze bureaustoelen zeker uit in onze showroom om echt zeker te zijn.

Thuiswerk en ergonomie: een bewuste combinatie

Ergonomie speelt een alsmaar belangrijkere rol als het op thuiswerken aankomt. Daar heeft vooral het coronavirus een invloed op gehad. En wie ‘corona’ of ‘COVID-19’ zegt, denkt meteen aan coronaschermen of schermen van plexiglas.

Ergonomie thuis én in onze showroom!

Ergonomisch werken is allang geen overbodige luxe meer. Maar hoe weet u nu wanneer een meubelstuk voor u de beste oplossing is? Kom uw bureaustoel of bureau uittesten in de showroom. Zo weet u meteen hoeveel steun en beenruimte u heeft. Erna bestelt u alles gemakkelijk online!