Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Akoestische plafondpanelen kopen

Akoestische panelen voor plafond of muur

Heel wat medewerkers raken gemakkelijk afgeleid op kantoor. Een telefoongesprek van een collega of een gesprekje een beetje verderop kunnen al volstaan om iemand helemaal te verstrooien. In dat geval zijn akoestische panelen voor het plafond of de muur een uitstekende oplossing. Bij Pedro vindt u stijlvolle panelen in diverse kleuren. Combineer hier een optimale geluidskwaliteit met een betere concentratie én rustgevende of vrolijke kleuren.

1 product gevonden

Akoestische panelen verbeteren uw werkplek aanzienlijk

Net zoals een cascowoning, klinkt een kale ruimte zonder binnenbekleding in uw kantoor altijd hol. Dat betekent dat geluid wordt weerkaatst op een vrij storende manier. In een kantoor waar verschillende medewerkers aan het werk zijn, kan dit enorm vervelend zijn. Hiervoor zijn akoestische panelen de ultieme oplossing. Zulke geluiddempende panelen zijn gevuld met een speciaal materiaal. Hierdoor zorgen ze ervoor dat het geluid geabsorbeerd wordt. Uiteraard kunnen andere bekledingen en accessoires ook een meerwaarde bieden als u de akoestiek op kantoor wilt verbeteren. Laat u inspireren door de kantoorinrichting van Pedro en maak er een stijlvolle, gezellige werkruimte van.

Geluiddempende panelen voor uw kantoor

U hoeft onze akoestische panelen niet per se aan het plafond of aan uw muren te hangen. U kunt ze ook perfect iets lager hangen. Onze geluiddempende panelen zijn namelijk voorzien van kabeltjes. Hierdoor kunt u ze installeren op eender welke plek.

Neem gerust ook een kijkje op onze pagina met akoestische opzetwanden en akoestische voorzetwanden als u uw werkruimte optimaal wilt indelen en onderverdelen. Heel wat bedrijven plaatsen deze wanden tussen bureaus of werkeilanden op een welbepaalde afdeling van de organisatie. Ook in vergaderzalen wordt er optimaal gebruikgemaakt van deze wanden.

Akoestische oplossingen voor uw kantoor

De exacte hoeveelheid panelen die u nodig heeft is uiteraard vooral afhankelijk van de grootte van uw ruimte. Het spreekt voor zich dat een gigantische werkruimte meer panelen nodig heeft dan een kleine, knusse werkplek. Wilt u een grote ruimte graag onderverdelen in diverse cosy hoekjes? Dan zijn akoestische tussenwanden absoluut een must!

Laat ons gerust weten hoeveel akoestische wand- of plafondpanelen u precies wilt bestellen. Voor een grotere bestelling maken we met alle plezier een offerte op maat voor u op. Vindt u het moeilijk om het exacte aantal te bepalen? Schakel dan het professioneel advies van onze experts in. Contacteer ons vrijblijvend voor advies. We nodigen u ook graag uit om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Daar heeft u meteen een concreet idee van de diverse mogelijkheden.