Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Hoogte in cm x

    Breedte in cm x

    Lengte in cm x

    Merk x


Vraag onze specialist
Nu open

03 303 78 48

E-mail ons

WhatsApp

Banken, meubels en sofa's kopen

Verschillende soorten banken en fauteuils voor op kantoor

Zodra uw gasten, bezoekers, klanten of sollicitanten iets vroeger toekomen dan verwacht, mogen ze eventjes plaatsnemen in de wachtruimte. Als zij dan mogen wachten in een comfortabele zetel, fauteuil of zachte poef, wordt dat zeker gewaardeerd. Bovendien kan hip of luxueus kantoormeubilair een onvergetelijke eerste indruk maken.

14 producten gevonden

Alle mogelijke kantoormeubilair online

Niet alleen binnen kunt u de wachtruimte verfraaien, maar ook buiten. Zo beschikken we over een aantal zitbanken in kunststof die u gerust buiten kunt plaatsen: onder een afdak of in een loungeruimte bijvoorbeeld. Deze meubelstukken zijn bestand tegen barre weersomstandigheden en hebben een eigen afwateringssysteem. Bovendien kunt u ze gemakkelijk schoonhouden. Ze hebben weinig onderhoud nodig.

Het beste kantoormeubilair voor uw bureau

Maak van uw directiekantoor een gezellige, inspirerende ruimte met luxueuze kantoorzetels, een comfortabele directiestoel en een chic bureau. Op die manier wordt uw bureau niet alleen een productieve werkruimte, maar ook een gezellig kantoor waarin u gasten, bezoekers, klanten of sollicitanten kunt ontvangen. Maak het geheel af met zachte, kleurrijke of luxueuze fauteuils. Op die manier ademt de ruimte pure klasse uit.

Moderne kantoormeubelen

Beschikt u slechts over een kleine ruimte, maar heeft u wel een tekort aan zitplaatsen? Dan kunnen onze poefen een prima alternatief zijn. Laat uw creativiteit de vrije loop met alle mogelijke afmetingen en kleurcombinaties of behoud een eenheid in kleur en vorm. Ook bij u thuis kan een poef een meerwaarde zijn voor uw interieur. Zeker als u wat extra bezoek ontvangt.

Heel wat moderne bedrijven richten ook cosy hoekjes in, waar medewerkers discrete gesprekken kunnen voeren. Het zijn akoestische zitplekken waar klanten of bezoekers de nodige privacy krijgen. Deze akoestische zitbanken verminderen storend lawaai en zorgen ervoor dat u gefocust blijft.

Zet vandaag nog een luxueuze fauteuil in uw kantoor

Bent u op zoek naar een zetel of fauteuil in een bepaalde kleur of afwerking, zodat hij perfect bij de rest van uw kantoorinterieur past? Laat het ons weten. Dan zoeken we samen naar het ideale meubelstuk. Aarzel niet om ons te contacteren.
Voor grote bestellingen vraagt u het best een offerte op maat aan. Dan maken we een vriendelijke prijs op.

Duurzame kantoormeubelen uittesten in onze showroom

Een zetel of fauteuil maakt onmiddellijk de look van uw wachtkamer, receptieruimte of kantoor af. Maar zulke meubelstukken moeten uiteraard ook lekker zitten. En dat weet u pas als u er zelf in heeft plaatsgenomen. Kom daarom gezellig af naar onze showroom en bekijk de diverse meubelstukken van dichterbij. Breng desnoods een moodboard of foto van uw werkruimte, receptie of wachtruimte mee. Zo kunt u beter zien of de kleuren wel degelijk bij elkaar passen. Heeft u professioneel advies nodig? Dan roept u maar!