Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Duo werkplekken: bureaus voor meerdere personen

Duo bureau: dubbel werkplezier

Eigenlijk is zo’n verstelbaar duo bureau dubbel zoveel werkplezier. Want met een duo bureau kiest u voor ruimtebesparing en flexibiliteit. Deze bureaus nemen slechts een beperkte ruimte in beslag, maar er kunnen toch twee medewerkers plaatsnemen.

Dankzij onze bench bureaus tillen we flexwerkplekken letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Deze duo werkplekken zijn niet alleen elektrisch verstelbaar, maar bieden ook een flexibele werkplek als er meerdere werknemers aan deze werkplek zullen werken.

2 producten gevonden

Een ergonomisch bureau: geen overbodige luxe

Steeds meer mensen kiezen voor een ergonomisch bureau. En dat is geen overbodige luxe. Integendeel. Het is een bewuste, noodzakelijke keuze om aan zelfzorg te doen. Een elektrisch verstelbaar bureau stimuleert een gezonde werkhouding. De afwisseling tussen zitten en staan zorgt voor minder rug- en nekproblemen. Iets waar u op lange termijn dankbaar voor zult zijn.

Wilt u uw medewerkers verwennen met nog meer ergonomische snufjes? Dan is een ergonomische bureaustoel een absolute must. Ergonomische bureaustoelen bieden een optimale ondersteuning aan onderrug, bovenrug, onderarmen en nek. Bovendien zijn deze stoelen in hoogte verstelbaar. Ook thuiswerkers kiezen meer en meer voor een ergonomisch verantwoorde bureaustoel.

Een bench bureau wordt nog praktischer met extra opbergruimte. Dat kan via een extra ladeblok. U rolt het gewoon naast of onder uw werktafel. Doordat u alles netjes kunt opbergen, heeft u altijd een clean desk. Dus ook meer rust in uw hoofd.

Een duo werkplek bureau? Dat is twee keer zo ergonomisch

Weet u niet 100% zeker of zo’n tweepersoonsbureau wel echt iets voor u is? Of heeft u nog enkele vragen en wilt u meer weten over de details? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Heeft u daarentegen het ideale duo bureau gevonden? Bestellen kan snel en eenvoudig online. Voor grote bestellingen kunnen we altijd een offerte opsturen.

Een elektrisch duo bureau uittesten in de showroom

Kom samen met uw collega of gezinslid het tweepersoonsbureau uittesten in onze showroom. Contacteer ons van tevoren als u zeker wilt weten dat uw gewenste duo bureau beschikbaar is. Vervolgens maakt u er een gezellige uitstap van. En wie weet, staat de nieuwe duowerkplek binnenkort bij u op kantoor of thuis.